Ögonfransförlängning


Some descriptionÖgonfransförlängning är bra för dig som vill ha längre ögonfransar samt behålla din naturliga ”look”. Du får självklart välja längd och bredd själv.

Eftersom det ska se perfekt och naturligt ut så limmar vi fast en frans i taget, detta kan ta ca två timmar. Fransarna sätts direkt ovanpå dina egna ögonfransar. Alla produkter som vi använder är anti-allergiska och de fungerar även för dig som har känsliga ögon.

Fransarna håller upp till sex veckor (de faller av, av sig själva). Men det är väldigt bra att fylla på när det har gått ca tre,fyra veckor.

boka direkt!


Inför behandling

Sminka av dig kvällen innan och se till att inte ha några krämer och oljebaserade produkter i närheten av ögonfransarna. Tvätta ögonfransarna noggrant efter sminkborttagning.

Efter behandling

  • Tvätta inte ögonen de närmaste 24 timmarna efter behandlingen. Undvik även att simma, bada bastu samt att sola solarium de närmaste 24 timmarna. Detta för att ge limmet tid att härda till 100%.
  • Undvik att gnugga dig i ögonen och var försiktig när du tvättar ansiktet, låt gärna ögonen lufttorka.
  • Använd inte vattenfast mascara. Om du måste kan du använda lite vattenbaserad mascara och vattenbaserad makeup-remover men bara längst ut på fransarna. Det absolut bästa är att undvika mascara helt!
  • Var rädd om dina fransar och undvik så mycket kontakt med dem som möjligt. Dra aldrig i en frans, limmet är så starkt att även din egen frans sannolikt kommer att lossna.
  • Krämer och oljor av alla de slag är ögonfranslimmets värsta fiende, bör undvikas.
  • Använd inte vanlig ögonfransböjare.

 

Sminktatuering

En perfekt sminkning för dina ögonbryn, ögon och läppar. Vi använder antiallergisk färg anpassad just efter din hudtyp 
Det håller från åtta månader upp till ett år med 3D påfyllning.